lördag, februari 03, 2007

Vårplantering

Jag köpte pärlhyacinter och en liten uppstammad sälg på stam förra helgen. Äntligen har jag gjort en plantering av dem. Den står nu på köksbordet, men jag tog ut den för fotografering. Det är en underbar dag idag och man blir sugen att börja vårbruket!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med lite vårblommor. Längtar till våren och sommaren. Nu börjar det i alla fall bli lite ljuset både på morgonen och kvällen. Skönt.

Ha det
//Anna

Anonym sa...

Åh, pärlhyacinter är så charmiga, spröda och tuffa i ett paket. Jag lyckas aldrig få se mer än bladen av mina, bambi hinner alltid knipsa av knopparna. Att ta in en krúka är ju ett klart bra alternativ!

Anonym sa...

Snyggt!
Jag längtar också efter en vårplantering men hos oss står fortfarande den knallröda jätteamaryllisen i blom på vårt matbord...

Anonym sa...

Vad fint och vårligt planteringen är, charmigt med zinkkruka. Hoppas det blir en fin dag i morgon också, skulle mycket väl kunna mig ta fram stolen och en filt och bara sitta och njuta......

Anonym sa...

Fin plantering! Man behöver lite sånt vårlikt nu tycker jag. h

Hannele på Hisingen sa...

Härliga tider.

JULIEK sa...

Pærlhyacinter en virkelig mine favoritter. Jag fikk några ifjor, blir spennende å se om dom kommer igjen nu til våren. Her regner, haglar och snøar det. Nu er jag lite trøtt på sånt væder och vil også ha vår.

Lindas trädgårdsblogg sa...

Tack alla ni för era kommentarer! Ha en bra vecka!